SUSANNA KISNER

EDUSKUNTAVAALIEHDOKAS


Olen eduskuntavaaliehdokas Susanna Kisner Oulusta. Olen 42-vuotias äiti, koulutukseltani sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri (opettaja).

Facebook    |    Instagram   |   LinkedIn

KUKA OLEN?

Synnyin vuonna 1979 savolaiseen maanviljelijäperheeseen Pielaveden Saarelan kylälle.

Pääsin jo lapsena mukaan maatilan töihin, hoitamaan eläimiä, rehuntekoon, heinäntekoon, metsätöihin, risusavottaan ja rankametsään. Kotona opin arvostamaan sinnikkyyttä, sitoutumista kovaan työhön, yrittäjyyttä sekä luonnon, eläinten ja toisten ihmisten kunnioittamista.

Olen kyläkoulun kasvatti. Kotamäen koulussa meitä oli yhteensä vain 18 oppilasta. Lukion kävin Kiuruvedellä, jonka jälkeen muutin kahdeksi vuodeksi Saksaan au pairiksi. Sen jälkeen muutin Yhdysvaltoihin, missä asuin 10 vuotta ja opiskelin sairaanhoitajaksi.

Muutin Yhdysvalloista Ouluun vuonna 2010.


Rentoudun liikkumalla luonnossa ja urheilemalla, sekä piha-, metsä- ja remonttihommissa. Pidän matkustelusta, eri kielistä ja kulttuureista.


MITÄ TEEN?

Olen opiskellut sairaanhoitajaksi sekä Yhdysvalloissa että Suomessa. Koulutukseltani olen myös terveystieteiden opettaja (Terveystieteiden maisteri). Sosiaali- ja terveysalalta minulle on kertynyt noin 20 vuoden työkokemus mm. neurologiselta traumaosastolta Michiganista ja Oulusta Kaakkurin terveysasemalta.

Viimeiset kymmenen vuotta olen työskennellyt Oulun kaupungin lastensuojelun päivystysperhehoitajana ja tukiperheenä. Olen hoitanut ja kuntouttanut kymmeniä kotiimme sijoitettuja lapsia.

Toimin kaupunginvaltuutettuna, aluevaltuutettuna, hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtajana, yksilöasiainjaoston puheenjohtajana ja PPSHP:n valtuuston varapuheenjohtajana.

Kiitos, että vietit hetken arvokasta aikaasi sivuillani. Olen valmis kovaan työhön yhteisten asioidemme puolesta.